Loyalty programma

In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het behouden van de juiste medewerkers van cruciaal belang. Ook bij Flexspecialisten is ‘Binden en Boeien’ een belangrijk thema. Om er ook echt wat mee te doen, heeft Flexspecialisten een spaarprogramma voor flexwerkers ontwikkeld waar ook klanten makkelijk gebruik van kunnen maken.


Wilt u graag meer informatie over wat het LOYALTY-programma van Flexspecialisten voor uw organisatie kan betekenen?

Of ben jij een flexkracht en zoek jij een leuke baan waarbij je écht gewaardeerd wordt voor je werk? Klik dan op onderstaande button, of vraag geheel vrijblijvend een werkgevers demo aan via onderstaand contactformulier.


                     INFO FLEXKRACHT          INFO OPDRACHTGEVER      


Contact Marketing en Communicatie


Tessa Spierings (Marketing en Communicatie)

 

Flexspecialisten

Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Telefoon:  088 594 01 31 


Check onze Instagram
14 november 2019 zijn wij aanwezig tijdens #Studenten #Studiedag #HAS in Den Bosch. Ben jij HAS student en wil jij meer weten over #vacatures als #kwaliteitsmedewerker in #voedingsmiddelentechnologie, kom langs! http://bit.ly/36L1XYH #werkenbijflexspecialisten Rick is op zoek naar een collega #financieel #administratief #medewerker en vertelt in dit blog wat deze #functie inhoudt. Misschien ben jij binnenkort zijn nieuwe collega? #werkenbijflexspecialisten #vacature #Oss #internationale #werkomgeving #HBO #linkinbio We regelen veel voor je, maar het is belangrijk dat je zelf ook van een aantal zaken op de hoogte bent. Zoveel vragen, zoveel antwoorden. Je leest ze hier, we helpen je graag op weg! http://bit.ly/31rIAzT #werkenbijflexspecialisten
Hey flexkracht, heb jij jouw account al geactiveerd? Doe dat dan snel, want als #flexkracht spaar je bij Flexspecialisten automatisch voor leuke #cadeaus in ons #loyalty-progamma. Wil jij ook wel echte #waardering voor je inzet?  Bekijk onze vacatures http://bit.ly/2o59EHM en solliciteer #werkenbijflexspecialisten Rick is op zoek naar een collega om te assisteren op de afdeling Financile Administratie. Ben jij proactief en is structuur helemaal jouw ding?  Dan zijn wij op zoek naar jou! #werkenbijflexspecialisten #vacature #Oss #financieleadministratie bit.ly/2LXC53r We kunnen niet iedereen blij maken, maar dit is een goed begin van de week#werkenbijflexspecialisten #vacatures #productie #logistiek #flexkracht
Iedere maand zet #Flexspecialisten een #flexkracht in de spotlights. De titel flexkracht van de maand september is uigereikt aan Pawel Szymanski. Zeker verdiend, lees hier waarom: http://bit.ly/2LIhCQ1 Yeah: nieuwe items in het #Loyalty-programma van @Flexspecialisten. Zoek jij een baan, waarbij je echte #waardering voor jouw inzet ontvangt? Kijk dan voor onze nieuwste #vacatures op http://bit.ly/2o59EHM, solliciteer en spaar automatisch mee. #werkenbijflexspecialisten Vandaag 1 oktober zijn onze Flexspecialisten de hele dag aanwezig op de #Talentenbeurs van  #Talentencampus Regio Oss. Wij vertellen je graag meer over onze #stags #groeikansen en mogelijkheden van het #werkenbijflexspecialisten. We zijn er tot vanavond 21:00 uur, zien we je zo?
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu