Stage op onze afdeling Accountbeheer: “Werken in de uitzendbranche heeft me echt verrast”

8 februari 2019
Stage op onze afdeling Accountbeheer: “Werken in de uitzendbranche heeft me echt verrast”

Floor liep een half jaar stage op onze afdeling Accountbeheer: “Werken in de uitzendbranche heeft me echt verrast”
Toen ze voor het eerst bij ons kwam, wist ze niets over werken bij een uitzendorganisatie. Een half jaar later is dat wel anders. Als stagiaire op de afdeling Accountbeheer heeft Floor enorm veel geleerd. Ze nam zelfs al een eigen klant voor haar rekening …


Als tweedejaars student Bedrijfskunde was Floor op zoek naar een leuke en interessante stage. Tijdens die zoektocht kwam ze in maart 2018 via LinkedIn in contact met onze HR-adviseur Carlijn. Floor: “Ze vertelde me over een mogelijke stage op de afdeling Accountbeheer. Eerlijk gezegd kende ik Flexspecialisten niet. En over werken bij een uitzendorganisatie had ik ook nog nooit nagedacht. Maar omdat het contact met Carlijn meteen goed voelde, ben ik toch op gesprek gegaan.”


Complete indruk

Na een kennismakingsgesprek en een Persoonlijk Profiel Analyse (PPA) kreeg Floor een telefoontje van Carlijn: ze was zeer welkom als stagiaire bij Flexspecialisten. Een paar weken later ging ze vol goede moed van start.


“In het begin heb ik vooral administratieve werkzaamheden uitgevoerd. Dat was fijn, want daardoor kon ik de organisatie en alle medewerkers rustig leren kennen. Toch mocht ik al snel ‘echt’ meedraaien op de afdeling Accountbeheer. Daar heb ik in korte tijd een complete indruk gekregen van wat werken bij een uitzendorganisatie inhoudt.”


Verantwoordelijkheid

Tijdens haar stage deed Floor méér dan alleen ervaring op. Zo voerde ze er ook een onderzoek uit naar de procesoptimalisatie van administratieve werkzaamheden op haar afdeling. Een mooie studie, maar toch was er iets wat nog nét iets leerzamer was …


“Aan het einde van mijn stage mocht ik zelf een klant voor mijn rekening nemen”, vertelt Floor trots. “Met die klant heb ik een paar weken lang de contacten onderhouden. Ik had nooit verwacht dat ik die verantwoordelijkheid zou krijgen, maar het was ontzettend gaaf om te doen. Door zelf een klant te beheren, ontdek je namelijk pas echt wat er allemaal bij het vak komt kijken.”


Thuis

Na een half jaar was haar stage voorbij. Voor onze organisatie heel jammer, maar gelukkig kijkt Floor met een tevreden gevoel terug op een leerzame én gezellige tijd. “Ik voelde me helemaal thuis en ben door iedereen goed geholpen. Maar belangrijker nog: ik weet nu precies wat werken in de uitzendbranche betekent. Het werk is uitdagend en het is echt een interessante sector. Dat heeft me enorm verrast!”


Zoek jij net als Floor naar een toffe stageplek?

 

Bij Flexspecialisten hebben we nog plaats voor enthousiaste studenten. Bekijk hier welke stageplaatsen  we voor je hebben, of vul ons antwoordformulier in als je interesse hebt!


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

10.783 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu