Ontbijtsessie bij Flexspecialisten

30 mei 2017
Ontbijtsessie bij Flexspecialisten

Flexmigratie is hard aan het veranderen. En dat heeft behoorlijke gevolgen voor de Nederlandse flexmarkt. Tijdens onze ontbijtsessie op vrijdag 9 juni praten we u bij. Eén van de sprekers is Diana Crott, HR-manager bij Van Loon Vlees. Zij vertelt onder meer over de omgang met verschillende culturen op de werkvloer.

“Veel klanten kampen met een tekort aan personeel, maar zijn nog wat huiverig voor flexmigranten. Vaak zijn de voordelen wel duidelijk, maar wat zijn de risico’s? En hoe organiseer je het? Welnu, als je het goed aanpakt, hoef je helemaal niet zo angstig voor flexmigranten te zijn.”


Cultuur

“Het is allereerst belangrijk om rekening te houden met de cultuur van flexmigranten. Accepteer van Poolse, Bulgaarse of Roemeense mensen bijvoorbeeld dat ze even moeten wennen aan Nederland. En praten ze onderling in hun eigen taal? Doe daar dan niet te moeilijk over.”


Duidelijkheid

“Daarnaast moet je duidelijk zijn naar je medewerkers. Communiceer helder wat je van iemand verwacht en maak daarbij geen onderscheid tussen de mensen binnen je organisatie. Behandel flexmigranten gewoon op dezelfde manier als je Nederlandse werknemers en neem ze écht op in je organisatie.”
Aanmelden

Benieuwd naar alle tips? Meld u dan aan voor de ontbijtsessie! Stuur een mail met uw naam en contactgegevens naar: info@flexspecialisten.nl.


We zien uit naar uw komst!


Programma

Datum: Vrijdag 9 juni

Locatie: Flexhuis (Raadhuislaan 30, Oss)

Ontvangst met ontbijt: Vanaf 08.00 uur

Carrousel sprekers: 08.30 - 10.00 uur

Afsluiting: 10.00 uur (eventueel gevolgd door een rondleiding)


 

 
9.888 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu