HIER-Bijeenkomst Van privacy tot letterpakkenspel

26 april 2018
HIER-Bijeenkomst Van privacy tot letterpakkenspel

Onze HIER-bijeenkomsten staan garant voor kennisdelen én gezelligheid, georganiseerd door en voor collega’s. Ook onze laatste HIER-bijeenkomst had deze ingrediënten in huis. We spraken over de nieuwe privacywet, maar speelden ook het hilarische letterpakkenspel. Lees maar!

Vijf keer per jaar houden we een HIER-bijeenkomst waarin we het nuttige met het aangename verenigen. Onze afgelopen bijeenkomst startten we met de kwartaalcijfers. Altijd fijn om te weten waar we staan.


Gelukkig gaat het goed met Flexspecialisten. De flexmarkt is volop in beweging, en de vraag naar onze dienstverlening is groot. Onze grootste uitdaging is dan ook vooral: nieuwe, goede collega’s blijven vinden. Daar werken we dus elke dag hard aan!


Van cijfers naar de nieuwe privacywet

Op 25 mei gaat de nieuwe privacywet in: de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Met deze privacywet gelden voor de hele Europese Unie dezelfde regels. Tijdens de HIER-bijeenkomst stonden we spelenderwijs stil bij deze nieuwe wet. Onze parate kennis werd getest met ogenschijnlijk simpele vragen, die we per app mochten beantwoorden. Sommigen wisten al veel, anderen moeten nog wat bijschaven…


“Dat was nuttige informatie over de nieuwe privacywet”, zegt Bas van Holten, junior account specialist. “Het raakt ons allemaal. De vragen die we per app moesten beantwoorden onderstreepten dat. Slim om deze ‘taaie’ kost op zo’n laagdrempelige manier te brengen!”

 

Tijd voor teambuilding

Na het informatieve gedeelte was de hoogste tijd voor wat teamspirit. We werden in groepjes verdeeld en speelden vijf spellen: van puzzelen en krattensjouwen tot pittige breinbrekers.


Hilarisch was het letterpakkenspel. Vier deelnemers van elk team kregen een pak aan met op de voor- en achterkant een letter. Met elkaar moest je zo snel mogelijk het juiste woord vormen. Goed onthouden dus, welke letter bij jou op de voor- en achterkant stond. Dat leverde soms bijzondere lettercombinaties op!


Letterspel


Er werd nog lang over het letterspel nagepraat, aldus Lonneke Razenberg, loonadministrateur: “Ja, dat was aardig hilarisch af en toe, ha ha! Ontzettend leuk om je collega’s ook op een andere manier te leren kennen. Een geslaagde HIER-bijeenkomst dus!”
5.898 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu