Flexspecialisten breidt wagenpark uit

14 juni 2022
Flexspecialisten breidt wagenpark uit

Vanwege onze aanhoudende groei hebben wij ons wagenpark uitgebreid met 20 nieuwe personenauto’s, waarvan de eerste 8 nu zijn uitgeleverd. Deze Dacia Joggers beschikken over maar liefst 7 zitplaatsen en worden ingezet om onze flexkrachten comfortabel naar hun werkplek te laten rijden.

Chauffeurs

Bij Flexspecialisten werken we met vaste chauffeurs. Deze flexwerkers zorgen er dagelijks voor dat ze samen met hun collega’s op tijd en veilig op het werk verschijnen. Onze chauffeurs worden dan ook extra beloond met een financiële vergoeding, daarnaast ontvangen zij voor hun chauffeurswerkzaamheden ook extra punten in het LOYALTY-programma.


LOYALTY-programma

Speciaal voor onze Flexwerkers hebben wij het online LOYALTY-programma ontwikkeld. Dit is een spaarsysteem bovenop je salaris. Als extra waardering spaar je gratis punten voor ieder gewerkt uur en kun jij jezelf trakteren op cadeaus. In onze LOYALTY webshop vind je allerlei producten variërend van sportartikelen, tot persoonlijke verzorging, (taal)cursussen en tegoedbonnen.Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu