Flexkracht van de maand oktober: Maarten van der Geest

13 november 2019
Flexkracht van de maand oktober: Maarten van der Geest

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondgang langs Supervisors en Teamleaders, ontvangt Maarten van der Geest deze maand de eervolle oorkonde "Flexkracht van de maand oktober".   

Maarten is voor het eerst voor Flexspecialisten gaan werken als ambulant slager in 2008. Sinds die tijd is hij verspreid over de jaren 4 a 5 jaar werkzaam voor Flexspecialisten, waarvan nu al bijna 2,5 jaar onafgebroken. Voordat Maarten voor het eerst bij Flexspecialisten kwam werken kende hij ons al omdat hij weleens slagers aanvroeg ter vervanging voor zichzelf in vakantie perioden.

Maarten is een graag geziene gast bij vele opdrachtgevers van het onderste puntje van Limburg tot het bovenste puntje in Overijssel. en staat altijd voor ons klaar. Zijn passie ligt toch wel in de supermarktslagerijen. Samen met de vaste medewerkers zorgt hij ervoor dat het vlees keurig gepresenteerd in de toonbanken ligt. Om een goed advies of leuk verhaal zit Maarten niet verlegen, hij houd van veel contact met de klant en gaat een praatje niet uit de weg! Dat is ook zijn grote kracht: zijn persoonlijkheid. Binnen no time vormt hij samen met de vaste medewerkers van de opdrachtgevers een hecht en gezellig team en dat is de basis van een succesvolle samenwerking. Maar ook voor horeca en productieslagerijen draai Maarten zijn hand niet om. Het gebeurt  meer dan eens dat we direct na de eerste werkdag van Maarten door de opdrachtgever worden gebeld of zij Maarten voor een langere periode in kunnen zetten.


Accountspecialist Henri Mels verrastte Maarten met de oorkonde Flexkracht van de maand en een waardebon met Loyalty-punten om te besteden in het Loyalty-programma. "Maarten jij staat altijd voor ons en de opdrachtgevers klaar en dat naar volle tevredenheid. Bedankt voor jouw inzet, deze uitreiking is gewoon dik en dik verdiend", aldus Henri.


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

12.269 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu