Flexkracht van de maand maart: Agnieszka Kujawa

27 maart 2019
Flexkracht van de maand maart: Agnieszka Kujawa

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondgang langs Supervisors en Teamleaders, ontvangt Agnieszka Kujawa deze maand de eervolle oorkonde flexkracht van de maand maart. 

"Agnieszka is al ruim 3 jaar werkzaam bij Unilux. We weten natuurlijk allemaal dat Agnieszka zonder twijfel DE kandidaat is voor Flexkracht van de maand".


In deze tijd heeft zij zich echt gemaakt tot één van de beste mensen in ons team. En wordt ook gezien als volwaardig Unilux persoon. Agnieszka is altijd op tijd, zelden tot nooit ziek en komt elke dag netjes verzorgd met een glimlach naar haar werk.


Ze heeft in deze tijd zich veel disciplines eigen gemaakt en is multifunctioneel inzetbaar op een groot aantal stations en afdelingen. Staat altijd klaar om te helpen, en heeft geen probleem om zich extra in te zetten daar waar het nodig is.

Naast deze positieve werk instelling en flexibiliteit zakelijk. Is ze ook privé op eenzelfde manier bezig. Heeft een eigen huis samen met haar man, spreekt goed Nederlands. En is helemaal ingeburgerd.


Kortom: Het is een voorbeeld functie voor elke Poolse medewerker zoals wij deze graag hebben in het bedrijfsleven, en heeft zich perfect aangepast voor werken en leven in Nederland.


Accountspecialist Susan de Bruin verraste Agnieszka met een oorkonde en een waardebon met punten om te besteden in ons Loyalty-programma. Van harte gefeliciteerd Agnieszka met deze welverdiende titel!Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

16.798 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu