Beroep onder de loep Accountmedewerker binnendienst

25 september 2019
Beroep onder de loep Accountmedewerker binnendienst

Functietitels zijn er in alle soorten en maten. Maar wat houden die beroepen nou eigenlijk écht in? In de rubriek ‘Beroep onder de loep’ gaan we op zoek naar antwoorden. Daarbij zoomen we steeds in op een werkdag van een medewerker van Flexspecialisten. Dit keer: de werkdag van een accountmedewerker binnendienst.

Accountmedewerker binnendienst: het is een hele mond vol. Wat doet zo iemand precies?

Een accountmedewerker binnendienst is vooral achter de schermen actief om van alles te regelen en organiseren voor onze opdrachtgevers en de flexwerkers die daar werken. Zijn (of haar) werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend: van urenregistratie en verlofaanvragen tot en met huisvesting en het aanvragen van zorgtoeslagen voor onze flexwerkers. Ook ondersteunt hij onze accountspecialisten.


Een afwisselende baan dus. Maakt dat het werk ook zo leuk?

Absoluut! Voor een accountmedewerker binnendienst is eigenlijk geen dag hetzelfde. Naast de ‘vaste’ werkzaamheden stroomt zijn mailbox iedere ochtend vol met verrassende vragen en verzoeken van opdrachtgevers, accountspecialisten en flexwerkers. Genoeg te doen dus!


Welke kwaliteiten moet een accountmedewerker binnendienst zéker bezitten?

Hij moet het in ieder geval leuk vinden om anderen te helpen. Maar hij moet ook kunnen plannen en prioriteiten kunnen stellen. Binnen Flexspecialisten doet hij dat bovendien allemaal in een team. Daarom is het wel fijn als hij een beetje van samenwerken (en onderling plezier) houdt …


Heb je als accountmedewerker binnendienst veel met buitenlandse flexwerkers te maken?

Ja, veel van onze flexwerkers komen uit Polen en Roemenië. Zij werken voor onze opdrachtgevers in Nederland, maar wonen en leven hier natuurlijk ook. Een accountmedewerker binnendienst zorgt ervoor dat alles voor hen zo goed mogelijk geregeld is. En natuurlijk houdt hij ook in de gaten hoe ze bij onze opdrachtgevers functioneren.


Dat klinkt als een gave job!

Zeker weten. Een accountmedewerker binnendienst houdt zich met ontzettend veel verschillende dingen bezig en heeft een belangrijke rol richting onze opdrachtgevers. Bovendien werkt hij veel samen met onze accountspecialisten, planners en coördinatoren. Elke dag is dus weer anders, maar het tevreden gevoel na een volle werkdag is er altijd.


Tags: Werkzoekenden

12.380 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu