Aangenaam: de nieuwe baas van Henri

31 januari 2018
Aangenaam: de nieuwe baas van Henri

Weet je nog, een paar maanden geleden? Recruiter Henri zocht een baas. Gelukkig heeft hij niet lang hoeven zoeken: begin november is Steven Besuijen namelijk bij ons begonnen.

Lang hoefde Steven – woonachtig in Den Bosch – niet te twijfelen toen Flexspecialisten hem benaderde. Als Coördinator Recruitment bij een grote uitzendorganisatie bewoog hij zich weliswaar in de door hem zo geliefde uitzendbranche, maar ‘passief’ was hij al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging.


“De eerste gesprekken bij Flexspecialisten gaven me meteen een goed gevoel”, aldus Steven. “De liefde kwam voelbaar van twee kanten: op alle vlakken was er een match. Voor mij is dat altijd de basis voor een succesvolle samenwerking. Daarover lees je trouwens meer in mijn eerste blog.”


Enorme drive

Bij deze kersverse collega is Henri ongetwijfeld in goede handen… Als Recruitment Manager stuurt Steven onze recruiters aan. Bovendien mag hij de afdeling Recruitment met een frisse blik op sleeptouw nemen én zijn stempel drukken op onze organisatie.


“Het functieprofiel sprak me direct aan”, legt Steven uit. “Flexspecialisten is een daadkrachtige organisatie waarin ondernemerschap wordt verwacht en gewaardeerd. Daarnaast werk je natuurlijk in jonge en talentvolle teams. Iedereen werkt hier ontzettend hard, dat viel me direct op. De betrokkenheid is groot en er is een enorme drive om er samen iets moois van te maken.”


Sturing

Toch is er volgens Steven op het gebied van recruitment nog winst te boeken. Er staat een stevige organisatie met gemotiveerde medewerkers, maar het ontbreekt nog aan wat sturing.


“Daar ga ik voor zorgen”, vertelt Steven zelfverzekerd. “Sterker nog: daar ben ik al mee begonnen. Recruitment is in mijn ogen het nieuwe Sales. Dat betekent dat je al je stappen moet kunnen verantwoorden en meetbaar moet maken wat je doet. Bovendien moeten we dóórvragen, dieper gaan. Dan voorkom je ruis en werk je veel efficiënter. Die aanpak levert nu al veel op.”


2018 staat in het teken van specialiseren, aldus Steven. “We hebben ontzettend veel kennis over de foodindustrie en de wereld van de slagerij. Bovendien zitten daar ook veel van onze klanten. Die vacatures verdienen de komende tijd nog meer aandacht. We moeten dé absolute specialist in deze branches worden.”


Kartrekker

Steven is dus de nieuwe baas van Henri. Maar wat kunnen Henri en andere collega’s eigenlijk op persoonlijk niveau van hun nieuwe kartrekker verwachten?


“Als manager wil ik presteren en vooruitgang boeken”, aldus Steven. “Met de afdeling en de organisatie, maar eigenlijk geldt hetzelfde voor iedereen persoonlijk. Daarin is mijn rol heel duidelijk: ik enthousiasmeer, daag uit en structureer. Niet vanuit een strakke hiërarchie, want daar geloof ik niet in. Als mensen zich goed voelen, halen ze het beste in zichzelf naar boven.”
6.739 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu